Skip to main content
Solved

IFS 10 nie uruchamia się.

Forum|alt.badge.img

Dzień dobry.

Jak w tytule.

Klikam w Enterprise Explorer…   i nic się nie dzieje. Także bezpośrednio odpalana “Ifs.Fnd.Explorer.application” nie działa.

Stało się tak się tak po zawieszeniu komputera w trakcie pracy IFS i zimnym restarcie . Do momentu zawieszenia wszystko było OK. Może trzeba coś wykasować albo w rejestrze coś się “zatrzasnęło”? Bo o ile wiem to instalki w tej wersji niema?

Pozdrawiam;

Leonard

Best answer by lwojtulewicz

Rozwiązałem problem - odpaliłem Ifs.Fnd.Explorer.application nie na serwerze produkcyjnym (z którego działała aplikacja kiedy OS się zawiesił) tylko do serwera deweloperskiego… i w środowisku deweloperskim zadziałało. Widocznie coś się wtedy w OS “wyczyściło” bo potem, jak odpaliłem Ifs.Fnd.Explorer.application na serwerze prod, to też zadziałało…  I DZIAŁA.

View original

Forum|alt.badge.img
  • Do Gooder (Customer)
  • October 30, 2020

Rozwiązałem problem - odpaliłem Ifs.Fnd.Explorer.application nie na serwerze produkcyjnym (z którego działała aplikacja kiedy OS się zawiesił) tylko do serwera deweloperskiego… i w środowisku deweloperskim zadziałało. Widocznie coś się wtedy w OS “wyczyściło” bo potem, jak odpaliłem Ifs.Fnd.Explorer.application na serwerze prod, to też zadziałało…  I DZIAŁA.

• Superhero (Employee)
  • October 30, 2020

Doing my best here with some translated Polish.

Zwykle w systemie Windows działa proces IFS Enterprise Explorer, który należy zabić za pomocą menedżera zadań

----
Usually there's an IFS Enterprise Explorer process running in windows that you need to kill through the task manager

Reply

Cookie policy

We use cookies to enhance and personalize your experience. If you accept you agree to our full cookie policy. Learn more about our cookies.

Cookie settings