Skip to main content
Question

Combining Columns in Data Source View

• September 21, 2021
  • 1 reply
  • 171 views

Forum|alt.badge.img+7

Good Afternoon,

I was wondering if their was a way to combine the two CASE When SQL’s i have below into one view so my lobby element would show 3 columns (Records Counted, To Be Counted, New Record)

The new Record column i am trying to add is parts Recieved this year, Thank you for any and all help it is greatly appreciated

(CASE WHEN LAST_COUNT_DATE >trunc(to_date( '#START_OF_THIS_YEAR#', 'YYYY-MM-DD-HH24:MI:SS' ))   THEN 'Records Counted' ELSE 'Records To Be Counted' END)

(CASE WHEN RECEIPT_DATE > trunc(to_date( '#START_OF_THIS_YEAR#', 'YYYY-MM-DD-HH24:MI:SS' )) THEN 'New Record' ELSE 'Needs To Be Counted' END)

This topic has been closed for comments

1 reply

Wimali Athulathmudali
Hero (Employee)
Forum|alt.badge.img+8

Hi @Rpauley ,

Please check whether you can use conditions as follows.

CASE

WHEN LAST_COUNT_DATE >trunc(to_date( '#START_OF_THIS_YEAR#', 'YYYY-MM-DD-HH24:MI:SS' ))

THEN 'Records Counted' 

WHEN LAST_COUNT_DATE <trunc(to_date( '#START_OF_THIS_YEAR#', 'YYYY-MM-DD-HH24:MI:SS' ))

THEN 'Records To Be Counted'

WHEN RECEIPT_DATE > trunc(to_date( '#START_OF_THIS_YEAR#', 'YYYY-MM-DD-HH24:MI:SS' ))

THEN 'New Record' 

WHEN RECEIPT_DATE < trunc(to_date( '#START_OF_THIS_YEAR#', 'YYYY-MM-DD-HH24:MI:SS' ))

THEN 'Needs To Be Counted'

Cookie policy

We use cookies to enhance and personalize your experience. If you accept you agree to our full cookie policy. Learn more about our cookies.

Cookie settings